LAS COLINAS GOLF & COUNTRY CLUB

Een wereld apart voor uw vakantie! Een verblijf in Las Colinas Residences biedt u een wereld apart voor een weekend, een week, een lang verblijf of een georganiseerd groepsevenement. Een vallei van 330 hectare, beschermd door heuvels, dicht bij de zee en met een kampioenschapsbaan die erdoorheen loopt. Een ecologische bebouwing met beperkte huisvestingsdichtheid, die opgaat in de omgeving. De ideale plek om er even tussenuit te knijpen en te genieten van 200.000 vierkante meter prachtig landschap voor panoramische wandelingen langsheen de inheemse flora, sinaasappel- en citroenbomen.
Meer informatie

BEST WESTERN PLUS GOLDEN LAKES HOTEL

Een uitzonderlijk natuurlijk kader te midden van de Meren van de Eau d'Heure! Het gebied van de Meren van de Eau d'Heure, dat onlangs werd uitgeroepen tot "European Destination of Excellence", is een bestemming die in België uniek is in haar soort, een groene omgeving van 1800 hectare water en bos, een authentiek, origineel en heel apart werkkader. In het Golden Lakes Village domein werden de wegen vervangen door pittoreske wandelpaden. Het lawaai van de stad maakt plaats voor het gebruis van het water van fonteinen en waterstralen. De wateroppervlakken geven een uniek gevoel van vrijheid en
Meer informatie

HOTEL GOLF CAMPOAMOR

Het in 2002 geopende 4-sterren Golfhotel Campoamor is gebouwd op een heuvel in de vorm van een scheepsboeg. De kamers liggen rond een binnenplaats waarin een weelderige tuin groeit. Een regenboog van kleuren brengt u naar elk van de 66 kamers. Een toevluchtsoord van rust waar u kunt genieten van een uniek kader, lekker eten en luxueus logeren.
Meer informatie

CONSTANCE LEMURIA PRASLIN

Constance Lemuria Seychellen, gesculpteerd in de rotsen tussen de weelderige vegetatie in Praslin met uitzicht van bovenaf op de stranden van Anse Kerlan, is een bestemming op zich als een van de eerste 5-sterren Deluxe hotels met een eigen 18-holes kampioenschapsbaan.  De moderne architectuur en de kwaliteit van de faciliteiten staan borg voor klanten die op zoek zijn naar de allerfijnste luxe en comfort in harmonie met de bewaard gebleven natuurlijke schoonheid van de omgeving.
Meer informatie

IBEROSTAR FOUNTY BEACH

Ga om te genieten van een ideaal klimaat aan de Marokkaanse kust naar Agadir en logeer op slechts één kilometer van de stad in een hotel met directe toegang tot het strand.  Het voor kort totaal gerenoveerde Iberostar Founty Beach Hotel bezorgt u ongetwijfeld een onvergetelijke familievakantie. De kinderen zullen er niet alleen kunnen genieten van de vele activiteiten die worden aangeboden, maar ook van het verwarmde kinderzwembad dat het hele jaar door kan worden gebruikt is, en ook van twee verwarmde openluchtzwembaden en een overdekt bad. Tijdens uw verblijf kunt u heerlijk relaxen op het
Meer informatie

RIA BINTAN GOLF LODGE

 In één van zijn 28 moderne kamers biedt de Ria Bintan Golf Lodge u een verblijf aan dat net zo onvergetelijk is als zijn golfbanen. Geniet van het weelderige comfort en de moderne faciliteiten, terwijl u in bewondering staat voor het schilderachtige zicht op de glooiende greens langsheen de imposante Zuid-Chinese Zee. U heeft de keuze tussen de kamertypes Par, Birdie, Eagle en Albatros.
Meer informatie